Vragen


Wat nou als mijn hond blaft/gromt naar andere honden? Mag hij/zij dan nog wel mee?

- alle honden zijn welkom, een hond die een gevaar kan vormen naar andere honden kan ik meenemen met een privé wandeling.

Mijn hond is niet gecastreerd, mag hij nog wel mee met een groepswandeling?

- alle honden die de roedel niet verstoren, mogen mee. Als het zo is dat uw ongecastreerde reu niet goed overweg kan met bepaalde honden, kunnen we kijken of we hem van groep kunnen veranderen, als het dan nog steeds niet gaat kan uw hond altijd mee met een privé wandeling.

Ik heb een hond die algemeen goed luistert, maar hij gaat achter wilde diertjes zoals konijnen aan, en houd dan niet op met jagen.

- als u hond een echte jager is, hou ik daar rekening mee en ga ik, als het ook mogelijk is met de andere honden, naar een uitlaatgebied waar geen wilde dieren rond lopen.

Ik heb een puppy die nog niet zo goed bij me blijft, en ik ben bang dat hij/zij wegrent, maar ik wil wel dat die mee gaat met een groep?

- honden die de neiging hebben om weleens weg te rennen, kan ik alsnog meenemen met een groep, maar dan wel aan de lange lijn.

Mijn hond is loops/loops geweest, kan zij nog mee met de groepswandeling?

- om ongewilde zwangerschappen tegen te zijn, kan uw hond niet mee met de groepswandeling, wel kan ik haar aan de lijn meenemen bij een privé wandeling.

Ik vind het niet fijn om een huissleutel mee te geven/Ik heb geen extra huissleutel.

- als u er zeker van bent dat er iemand thuis is als ik de hond kom ophalen en afleveren, hoeft u mij geen huissleutel te geven.

Mijn hond heeft vlooien/wormen, kan hij/zij nog steeds mee?

- voor de gezondheid van de andere honden kan uw hond helaas niet mee met de groepswandeling. Wel kan ik hem/haar meenemen met een privé wandeling, uw hond word dan aan de lijn gehouden, en contact met andere word verminderd.