Over mij

Hallo! Mijn naam is Joëlle van de Water, ik ben 25 jaar en woon in Noordwijk. Mijn passie voor dieren is heel groot, vooral voor honden. Ik ben opgegroeid in een huis met allerlei soorten dieren, o.a. honden, katten, paarden, knaagdieren en reptielen.
Ik heb een paar jaar stage gelopen bij een uitlaatservice en vanaf dat moment wist ik dat ik daar mijn beroep van wilde maken. Na wat uitzoekwerk, heb ik ervoor gekozen om een eigen uitlaatservice te beginnen.

Ik heb zelf 3 honden, een Chihuahua, een Golden Retriever en een Pomeriaan. Hierdoor heb ik al aardig wat ervaring op gedaan met verschillende rassen.
Drie honden kan aardig wat werk zijn soms, daarom is dichtbij het strand en duin wonen wel erg handig.

Mijn opleiding bij Martin Gaus

Op dit moment ben ik de opleiding 'Honden Basiskennis' bij Martin Gaus Academie aan het volgen. Als ik mijn diploma hiervoor hebt behaald, wil ik graag de opleiding 'Gediplomeerd Hondenuitlaatservice' gaan volgen.
Bij de opleiding 'Honden Basiskennis' leer ik al de dierenrassen en de kennis die daar bij komt kijken, daarnaast komt de emoties en gedrag van een hond aan bodt. EHBO, verzorging, biologie en anatomie komt ook voor in deze opleiding.

Mijn bus

Ik ben in bezit van een busje met 6 ingebouwde honden hokken.
Er zijn ook lampjes aanwezig in de hokken zodat de honden niet in het donker hoeven te zitten, ventilatie een EHBO kit in de auto, handdoeken en natuurlijk vers, koud water in een koelbox voor na warme wandelingen.

Uw hond zal nooit uren in de auto hoeven te zitten, en bij warme dagen wordt er een andere oplossing gevonden waar uw hond niet mee hoeft in een hete auto.

De achterkant
De achterkant
De zijkant
De zijkant