Joëlle van de WaterOver mij

Hallo! Mijn naam is Joëlle van de Water, ik ben 24 jaar en woon in Noordwijk aan Zee. Mijn passie voor dieren is heel groot, vooral voor honden. Ik ben opgegroeid in een huis met allerlei soorten dieren, o.a. honden, katten, paarden, knaagdieren en reptielen.
Ik heb een paar jaar stage gelopen bij een uitlaatservice voor school en toen ben ik echt begonnen met het houden van honden. Vanaf dat moment wist ik dat ik daar mijn beroep van wilde maken. Na wat uitzoekwerk, heb ik ervoor gekozen om een eigen uitlaatservice te beginnen.

Ik heb zelf 3 honden, een 10 jarige Chihuahua, een 4 jarige Golden Retriever en een Pomeriaan van 1 jaar. Hierdoor heb ik al aardig wat ervaring op gedaan met verschillende rassen.
Drie honden is heel wat werk, daarom is dichtbij het strand en duin wonen wel erg handig.

Mijn opleiding bij Martin Gaus

Op dit moment ben ik de opleiding 'Honden Basiskennis' bij Martin Gaus Academie aan het volgen. Als ik mijn diploma hiervoor hebt behaald, wil ik graag de opleiding 'Gediplomeerd Hondenuitlaatservice' gaan volgen.
Bij de opleiding 'Honden Basiskennis' leer ik al de dierenrassen en de kennis die daar bij komt kijken, daarnaast komt de emoties en gedrag van een hond aan bodt. EHBO, verzorging, biologie en anatomie komt ook voor in deze opleiding.

Mijn bus

Ik ben in bezit van een busje met 6 ingebouwde honden hokken (+ een zacht zitje in de passagiersstoel, waar een klein hondje vast zou kunnen zitten aan de gordel, met de airbag uit) LED lampjes zodat de honden niet in het donker hoeven te zitten, airconditioning en ventilatie.
Er is een EHBO kit in de auto, handdoeken en natuurlijk vers, koud water in een koelbox voor na warme wandelingen.

Uw hond zal nooit te lang in de auto blijven zitten en bij warme dagen wordt de auto nooit bereden zonder een werkende airconditioning.

De achterkant
De achterkant
De zijkant
De zijkant